RASK LEVERING – VI PAKKER OG SENDER DAGLIG
Vi pakker og sender ordre hver dag fra vårt lager i Sandnes. Altså – lynrask levring.

Alle ordrer som kommer til oss hverdager før kl 14:00 blir pakket og sendt samme dag. Ordrer som kommer etter kl 14:00 eller på lørdag, søndager og helligdager blir pakket og sendt første virkedag. 

Man kan ta utgangspunkt i denne tabellen for ca forsendelsestid:

Til postnummer 0000-4700: 1-2 virkedager

Til postnummer 4701-7999: 1-3 virkedager

Til postnummer 8000-9999: 3-5 virkedager

Unntaket er under kampanjer som Black Friday og lignende. Da må ekstra transporttid påregnes.  

Når ordren din er pakket og sendt vil du motta en e-post med sporing slik at du kan følge med på hvor pakken din befinner seg.

CAmpandhome.no har frakt fra kr. 99,-.

For små ordrer med lite volum kan prisen være kr. 69,-. Vi har også mulighet for kostnadsfri henting ved vårt lager i Sandnes, samt gratis frakt på ordrer over kr. 1500,-. Under kan du lese mer om de forskjellige fraktalternativene våre.

 

Klimanøytral Servicepakke
Klimanøytral Servicepakke fra Bring/Posten er vår standard transportalternativ. Sendingen er sporbar.

Pris kr. 99,- (Fraktfritt over kr. 1500,- til privatpersoner)


Pakke i Postkassen
:
De minste pakkene kan leveres i postkassen. 

Dette transport alternativet kommer automatisk opp hvis volumet på produktene du har bestilt er lite. NB! Dersom dette fraktalternativet ikke viser er det fordi pakken er over Bring sitt mål og vekt for levering i postkasserDenne forsendelsen er ikke sporbar.

Unntaksvis kan det skje feil i beregningen på pakkestørrelsen i nettbutikken vår. Dersom pakken likevel ikke skulle få plass i postkassen, vil du uansett ikke belastes ekstra for en annen leveringsmetode.

Pris kr. 69,-

 

Hentes på vårt lager i Sandnes.
Bor du i området Sandnes/Stavanger eller på annen måte har mulighet for å hente pakker på vårt lager i Sandnes kan du velge fraktalternativ “Hentes i Sandnes” ved utsjekk. 

Pris: GRATIS

 

GRATIS FRAKT OVER KR. 1500,-
Ordrer over kr. 1500,- ink. mva leveres fraktfritt med vår standard fraktvalg Klimanytral Servicepakke.

Ved valg av andre typer fraktalternativ som Levert på døren og Bedriftspakke vil en bli belastet med frakt som vist ved utsjekk.

 

PAKKESPORING

Når ordren din er sendt vil du motta en bekreftelse pr e-post med sporingsnummer. Med dette sporingsnummeret kan du søke opp pakken på Posten/Bring sine nettsider. Her får du også info om når og hvor pakken har vært, hvor den befinner seg for øyeblikket og når pakken har forventet leveringsdato. Sporingsnummeret kan du også finne på “Min Side” når varene er sendt fra oss.

 

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken på utleveringsstedet innen fristen (som regel 14 dager), vil ordren bli sendt i retur til vårt lager.  Denne typen retur er ikke dekket av angreretten din i henhold til Angrerettloven. 

Du er da ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende 250 kr.